02.04.2013 22:35

Americkí vedci

Keď čítam články, ktoré začínajú vetou "Americkí vedci zistili...", napadne mi jediné - autor článku je momentálne vo fáze pisateľskej krízy, dochádzajú všetky nápady a on má stihnúť termín uzávierky a musí rýchlo niečo načmárať. Vo väčšine z týchto článkov sa neuvádza zdroj informácií, nie sú uvedené metódy, ktoré boli pri údajnom pokuse použité a, samozrejme, chýba názov inštitúcie, ktorá robila výskum. Zaujímalo by ma, ktorý inštitút sa naozaj zaoberal daným výskumom, na akej vzorke ľudí bol údajný výskum prevedený a, pravdaže, s akým výsledkom.

Americkí vedci zistili: Zlomené srdce sa dá vyliečiť - tento stav vraj vyliečili aspirínom

Americkí vedci zistili: Miluješ tak, ako spíš - podľa polohy tela pri spánku sa vraj dá určiť intenzita lásky...

Americkí vedci zistili, prečo sú Dáni šťastnejší ako Američania

Americkí vedci zistili, že mnohé ženy, ktoré po milostnom styku zostanú samy, majú pocity neistoty tu by ma zaujímala metóda výskumu *

Americkí vedci zistili, že sociálne siete sú návykovejšie ako napríklad alkohol, fajčenie či sex autor aspoň uviedol zdroj (časopis Psychological Science)

Americkí vedci zistili, že horké látky obsiahnuté v grepe spôsobia to, že tuk z potravy sa priamo spaľuje áno, samozrejme... na toto sa odvolávajú aj ženské časopisy so všelijakými grepovými diétami, moja kamarátka mala po takej diéte žalúdočné problémy

Americkí vedci zistili, že futbal je najvzrušujúcejší šport storočia

Americkí vedci zistili, že muži, ktorí prídu o vlasy ešte pred tridsiatkou, majú o 29 až 45 percent vyššie riziko, že dostanú rakovinu prostaty.

Americkí vedci zistili, že približne tretina študentov navštevujúcich soláriá sa stane od tejto činnosti závislá.

Americkí vedci zistili: Ženatí muži pijú menej alkoholu ako slobodní, a ešte väčší rozdiel je v porovnaní s čerstvo rozvedenými. U žien je to naopak. S manželstvom prichádza aj vyššia konzumácia alkoholu.

Pravdaže, občas sa výskumy venujú aj dôležitým a podstatným veciam:

Americkí vedci zistili, ako nepríjemný hmyz dokáže prežiť náraz dažďovej kvapky.

Americkí vedci zistili, že človek sa vraj v priemere smeje len 6 minút denne.

Takéto „seriózne výskumy“ môžem urobiť na počkanie aj ja  :*

—————

Späť


Diskusná téma: Americkí vedci

Neboli nájdené žiadne príspevky.





Kontakt

Lady In Blue